![]() ![]() |
15.11.2006, 19:54
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 7 Wiek: N/N Tematów: 5 Dołączył: 15-11 06 Nr użytkownika: 27 |
CAL.pl
Mam w nim konto od 2 mc. Porządny hosting, centrum klienta, sprawna i szybka obsługa. Od 50zł za rok + domena w prezencie. |
|
|
|
22.11.2006, 23:09
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
domena w prezencie:
szukałem regulaminu dotyczącego się właśnie tej promocji na stronie cal.pl, ale niestety moje poszukiwania zakończyły się fiaskiem. Dlatego tutaj może, ale nie musi, kryć się haczyk. Mianowicie może to być domena za darmo, pod warunkiem, że po roku przynajmniej przez x lat będziesz trzymał u nich tą domenę. Więc jak nie oskubali Cię teraz, oskubią w przyszłości. Jest na to znakomity przykład, choć nie zupełnie identyczny niż opisywałem to wyżej, a mianowicie promocja nazwa.pl : Domena za 90 groszy!. Regulamin mówi wyraźnie: CYTAT(regulamin promocji) 10 Klient przed przeniesieniem domeny, zarejestrowanej w ramach promocji, do innego usługodawcy przed upływem pierwszego rocznego abonamentu, zobowiązuje się do przedłużenia domeny w NetArt na kolejny rok. Pełna treść regulaminu znajduję się pod tym adresem: KOD http://nazwa.pl/druk.php?s=r&k=promocja_d9g&print=0 Także cena bardzo kusząca, ale należy dokładnie czytać regulaminy wszelkich promocji. Bo nikt za darmo wam nic nie da. A jeśli nie ma regulaminu należy się o niego upomnieć. -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
30.04.2007, 20:11
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 7 Wiek: N/N Tematów: 0 Dołączył: 30-04 07 Skąd: twojestyle.pl Nr użytkownika: 2124 |
Muszę bronić tej domeny.Jestem na niej od roku i muszę powiedzieć,że nie miałem jeszcze większych problemów z hostingiem u nich,Jeżeli cos się zdarzyło,to napisałem im o tym i udzielali mi róznych rabacików np.w tym miesiącu miałem 10GB transferu więcej.Serdecznie polecam ten hosting.Domenę też u nich wykupiłem.
Zapomniałem napisać co do darmowej domeny.Faktycznie,jest darmowa,tyle tylko,że w domenie jest również nazwa cal. np.jak wykupiłem u nich hosting pod stronę gsm to moja nazwa była i jest KOD gsm.cal.pl (nie jest to reklama strony,tylko przykład).Polecam hosting na tej stronie.
Ten post edytował shrek 30.04.2007, 20:15 -------------------- twojestyle.pl - Darmowe style do przemo,phpBB2
|
|
|
|
30.04.2007, 20:12
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Wolałbym nie mieć takich 'rabacików' i mieć w pełni sprawny serwer
-------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
30.04.2007, 20:35
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 7 Wiek: N/N Tematów: 0 Dołączył: 30-04 07 Skąd: twojestyle.pl Nr użytkownika: 2124 |
Na każdym jednym serwerze zdarzają się przeciążenia,tylko tyle,że na jednym poradzą sobie z tym bardzo szybko,na innych niestety trzeba poczekać dłużej.Na Cal.pl nie stwierdziłem przez rok czasu żadnej awarii,zdarzały się tylko bardzo krótko trwające przeciążenia,ale to jest nieuniknione.Ja na swoim hostingu mam trzy fora i kilka stronek i naprawdę jestem miło zaskoczony.A jeżeli dadzą coś od siebie,to tylko świadczy o pełnym profesjonaliźmie danej firmy.U innych jest to niestety problem.
-------------------- twojestyle.pl - Darmowe style do przemo,phpBB2
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.02.2012 - 12:15 |