IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> [OpiniA] www.iq.pl
Barcelona
post 25.07.2007, 0:21
Post #1





Grupa: uzytkownik
Postów: 41
Wiek: 24
Tematów: 10
Dołączył: 6-04 07
Skąd: Hell
Nr użytkownika: 1634



Witam,
mam pewne wątpliwości odnośnie promocji serwisu www.iq.pl , gdzie za pierwsze pol roku za serwer płace 0,99 gr. Nie wiem, może ktos z was ma juz tam konto w tej promocji, bo nie chce się przejechać na tej promocji

Pozdro


--------------------
//sygnatura usunięta. grafika jest niedozwolona.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eRIZ
post 25.07.2007, 11:55
Post #2





Grupa: uzytkownik
Postów: 34
Wiek: 21
Tematów: 4
Dołączył: 8-06 07
Skąd: Szczebrzeszyn
Nr użytkownika: 2261



http://www.iq.pl/promocje/9lat/

Czytanie ze zrozumieniem? :|


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.02.2012 - 19:36

Polecane strony:

mapa forum