![]() ![]() |
9.03.2007, 12:58
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 2 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 28-02 07 Nr użytkownika: 872 |
Witam.
Nurtuje mnie od dawana takie pytanie, i nikt mi jeszcze dokladnie nie udzielil wytlumaczenia. Nie znam sie na prawie, wiec Prosze o Pomoc osoby mające takie pojecie i doswiadczenie. Przyklad.: Kupilem jakies tam domeny, podobne do znanej firmy, roznia sie tylko myslnikami czy podkreslnikami. Jedna mam juz 1,5 roku a reszte po 5 miesiecy. W polsce firma ta zastrzegla sobie swoj znak towarowy, ale taki jak moj nie. Pytania : Czy mogą teraz to zrobic ? (jesli jestem juz od pewnego czasu posiadaczem, a oni mieli z 5 lat na ich wykupienie) Czy jesli bede chcial takie domeny wykorzystac w przyszlosci, na wlasny sklep inter, czy strone firmowa moge bezpiecznie z nich korzystac. ? Dziekuje i Pozdrawiam Adam |
|
|
|
9.03.2007, 22:38
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 379 Wiek: N/N Tematów: 197 Dołączył: 13-11 06 Nr użytkownika: 2 |
Uwazam ze bedziesz mogl korzystac bez problemu, jesli maja podac sprawe do sadu to masz bardzo duzo argumentow ze Ty wlasnie masz racje, moze zapoznaj sie z tym http://micr0soft.pl/ i http://di.com.pl/news/15793,1.html bo uwazam ze w razie takiej sprawy moze Ci to pomoc, odnosnie prawa nie wiem jak to jest, musialbym poszukac, oczytac itp itd, sam wiesz o co chodzi.
-------------------- |
|
|
|
15.03.2007, 0:54
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Teraz jest głośna sprawa domeny gmail.pl
Sam jestem ciekaw jak to się zakończy. A to o czym mówisz nazywa się cybersquatting. PRZECZYTAJ przeczytaj o sprawie domeny gmail.pl -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
19.03.2007, 16:19
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 17 Wiek: 35 Tematów: 4 Dołączył: 17-03 07 Nr użytkownika: 1095 |
Sam jestem właścicielem domeny cyberquastt-ycznej i chcę się jej pozbyc.
Pozdrawiam. www.cenarejestracji.pl |
|
|
|
20.03.2007, 18:55
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Sam jestem właścicielem domeny cyberquastt-ycznej i chcę się jej pozbyc. Pozdrawiam. www.cenarejestracji.pl Pozbyć czy sprzedać z nawiązką? Może napiszesz do głównego/głównej/głównych zainteresowanych ? :> hmm, z tego co kojarze to masz domenę imieinazwisko.pl jednej gwiazdy z Big Brothera tak? -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.02.2012 - 20:18 |