IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> bux.to - system PTC (paid to click), Czyli oglądanie reklam w Internecie.
Alex00
post 5.08.2008, 23:19
Post #1

Grupa: uzytkownik
Tematów: 1
Nr użytkownika: 2605

Witam, mój pierwszy post na forum - przedstawię jeden z popularniejszych programów jakim jest bux.to!
Zasady tego są bardzo proste i zrozumiałe.

* Wszystko co potrzebujemy to: przeglądarka i konta na stronie bux'a oraz na AlertPay (odpowiednik Paypal).
Codziennie dostajemy jakąś ilość linków, dla zwykłego użytkownika średnio jest to od 10 do 20 linków - reklam.
Każdą reklamę oglądamy przez trzydzieści sekund i na nasze konto dochodzi 0.01$ (0.01 dolara).

* Poza zwykłymi użytkownikami istnieją też tak zwani Premium Membership. Status ten kupuje się na rok
i kosztuje $59.00. Tacy użytkownicy mają minimum dwadzieścia linków dziennie, a za każdy obejrzany dostają $0.0125.

* Referrals - aby mieć więcej pieniędzy w szybszym, krótszym czasie, możemy zapraszać do bux znajomych
podając im nasz link referencyjny. Stają się oni normalnymi użytkownikami i zaczynają oglądać reklamy,
za każdą z nich otrzymują normalną gaże + taka sama kwota trafia też na nasze konto.
Oczywiście różne liczby Referrali można też sobie kupić, czas oczekiwania to 2 do 5 dni od zapłaty.

* Wypłaty można robić minimum od 10$ na AlertPay - jest to odpowiednik popularnego PayPal,
a z następnie zlecić sobie przelew do jakiegoś polskiego banku i wymianę dolarów na złotówki.

Ja korzystam z bux od niedawna - mam zwykłe konto (obecnie $ 10.24) i trzy osoby polecone.
Mój link referencyjny: http://bux.to/?r=wmp00 zachęcam do rejestracji właśnie przez niego wink.gif
Strona główna: http://bux.to/index.php
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.02.2012 - 20:29

Polecane strony:

mapa forum