![]() ![]() |
20.04.2007, 2:47
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
CODE Darmowy hosting hng.pl to: -Pojemność konta: 400 MB -Nieograniczony transfer miesięczny -Zainstalowane PHP 4.4.3 MySQL 4.1.21 PERL 5.8.7 Apache 1.3.37 Kernel 2.6.9-42.0.3.ELsmp -Panel administracyjny cPanel 10.9.0-RELEASE-57 -Nieograniczona ilość kont e-mail -Nieograniczona ilość baz danych -Nieograniczona ilość subdomen -Nieograniczona ilość kont FTP -Baza mysql ograniczona wielkością konta -Brak limitu na wielkość przesyłanego pliku -Domena twojanazwa.hng.pl -Możliwość instalacji for dyskusyjnych -Statystyki poszczególnych stron i subdomen -Możliwość chronienia katalogów hasłem -Poczta poprzez interfejs WWW -Filtrowanie e-mail, filtr antyspamowy -Możliwość ustawienia własnych stron błędów -Dostęp do logów serwera -Blokowanie wybranych adresów IP -Tworzenie kopii zapasowych konta Parametry dobre, wręcz bardzo dobre, ale przyjrzałem się tej stronie bliżej i muszę powiedzieć, że nie chciałbym mieć z nią cokolwiek wspólnego. Wszystko mnie odstrasza: - Strona główna, na stronie na wiadomości jest tylko wąska tabela po środku, reklama prawie po prawo na pół laya ( zaraz zaraz, po co tam ta reklama? ;/ ). - "Rejestracja jest szybka i bezbolesna" - hehe, dobry tekst. Godny pr0 strony - To co lubię najbardziej regulaminy strona główna: "Darmowy hosting hng.pl to:" regulamin: "założenie konta wymaga uiszczenia jednorazowej opłaty aktywacyjnej w wysokości 5 zł przy płatności przelewem lub 9 zł płacąc sms-em." pomoc: "P: Czy muszę płacić coś za trzymanie u Was strony? O: Nie, utrzymanie strony na naszych serwerach jest całowicie darmowe" Zacne... Potem: "Obowiazek robienie aktualnych kopii bezpieczeństwa kont leży po stronie użytkowników i powinny być przechowywane na lokalnym komputerze." oj, myślałem zawsze, że to usługodawca powinien to robić.... Ogólnie to ten regulamin nafaszerowany jest bzdetami, bez ładu i składu jakby to pisał 15 latek. - Dotacje - dobre ;] "Jeżeli chcesz pomóc stronie hng.pl możesz przelać dowolna kwote na podany poniżej nr konta." no comment. - Statystyki oparte o skrypt (!) istats: hng.pl/istats - to mnie już na końcu rozwaliło ;/ Co Wy sądzicie? Być może byłem surowy w opiniach, ale lansowanie się ( ostatnio popularne słowo ) nie jest dobre, przecież to jest 'lamieriada'. Pozdrawiam, DawPi -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
20.04.2007, 8:43
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 88 Wiek: N/N Tematów: 16 Dołączył: 15-11 06 Nr użytkownika: 18 |
zauwazylem jeszcze gdzies tam przy statystykach czy przy czyms
CYTAT zużycie transferu z podziałem na konta ostatnie 2 miesiące a ponizej tylko styczen i luty a mnie sie wydawalo ze juz polowa kwietnia:)) -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.02.2012 - 19:35 |