![]() ![]() |
17.04.2007, 17:50
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 70 Wiek: 21 Tematów: 34 Dołączył: 17-11 06 Nr użytkownika: 34 |
Witam, mam tam konto od czwartku (12 kwiecień) nie działa serwer znalazłem w googlach kopie jego tr. z kontaktem ale dzwonie i "nie ma takiego nr."
Ma ktoś inny kontakt do niego?? Czyżby to był jakiś oszust ?? Poradzcie mi co mam robić? -------------------- |
|
|
|
17.04.2007, 20:05
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Witam,
krótki wstęp: swego czasu miałem wykupione konto w ahost.pl u Pana Kamila Dula. Parametry praktycznie były dobierane jak to sam określił 'wedle życzenia', i tak też robiliśmy, brakowało BW pisałem do Kamila i bez problemu zmieniał. Z płatnościami również nie było problemu. Pingi dobre, wręcz bardzo dobre, kontakt szybki i profesjonalny. ( hostowałem serwis uploadu grafiki ). Ostatnie rewelacje nt. ahost.pl bardzo mnie zmartwiły bo bardzo dobrze się zapowiadało. Kamil miał częste wyjazdy, toteż czasem kontakt był utrudniony, ale z przykrością muszę stwierdzić, że nigdy tak długo ;/ Wg mojego odczucia po prostu stracił serwer kolokowany bodajże we Francji i wszystkie pliki przepadły. To czarny scenariusz, ale cóż, wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że tak jest. Tyle tytułem wstępu.. Kontakt, dysponowałem nrem prywatnym ( w nagłych wypadkach miałem dzwonić.. zdarzyło się raz czy dwa ). Niestety okresowe porządki w kontaktach i skasowałem nr ;/ Komentując opinie w internecie, które mówią, że spalił się serwer ( Z tego co pamiętam Kamil mówił, że dawał go każdemu klientowi ahost.pl. Moja rada: poszukaj owych klientów, oni na pewno muszą mieć ten nr. - musi Was byś więcej i na pewno ktoś ma kontakt do niego. Wnioskuję tak choćby z tego jak ludzie piszą ' kontaktowałem się i mówili, że [...] spokojnie, serwery wrócą' - więc jednak jakieś dojście do Kamila jest. Co do nru ze strony - cóż, Kamil postąpił najprościej jak mógł Jednakże: nie wiem w jakim celu potrzebujesz ten nr Zapowiadało się ciekawie, skończyło jak zwykle.. Taki urok 'hostingów' jednoosobowych firm ;/ Życzę powodzenia w odzyskiwaniu bazy! Jak coś będziesz więcej wiedzieć daj nam proszę znać. Pozdrawiam, DawPi™ -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
17.04.2007, 20:12
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 70 Wiek: 21 Tematów: 34 Dołączył: 17-11 06 Nr użytkownika: 34 |
Kurde tylko teraz jak poszukać tych klientów :/ Miałem zapłacony serwer z góry za 2 miesiące jak dobrze pamiętam to 20 zł ale nie interesuje mnie kasa
Nich to ch... szczeli :/ -------------------- |
|
|
|
17.04.2007, 20:14
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
1. kto robi backupy na serwerze??
2. backup można również automatycznie tworzyć poprzez cron serwera. Z tego co pamiętam na ahost.pl był 3. szukanie kontaktów: [kliknij] i niestety ręczne szukanie po forach, serwisach, pisanie maili, dzwonienie. -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
17.04.2007, 20:20
|
|
|
acha dzięki będe szukał i jak co to dam znać czy odzyskałem baze
-------------------- |
|
|
|
24.04.2007, 23:09
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 1 Wiek: N/N Tematów: 0 Dołączył: 24-04 07 Skąd: uk Nr użytkownika: 2081 |
I co, odzyskales baze? Ja tez mam ten sam problem cale szczescie placilem za hosting miesiecznie, ale i tak wytocze sprawe Kamilkowi Dulowi za oszustwo.
Daj znac jak masz jakies namiary na niego -------------------- webme.pl - internetowe centrum informacji i pomocy on-line
|
|
|
|
27.04.2007, 23:03
|
|
|
Baze miałem z 2 kwietnia i ją wgrałe a kontaktu nie miałem z nim i nie mam :/
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.02.2012 - 19:34 |