IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> ohoho.. cóż to za tajemniczy skrypt
DawPi™
post 19.03.2007, 19:10
Post #1


valid cue to your things


Grupa: uzytkownik
Postów: 1173
Wiek: 27
Tematów: 521
Dołączył: 13-11 06
Skąd: Kraków
Nr użytkownika: 1



znalazłem na allegro taką aukcję:
CYTAT
Witam.Chce podzielic sie moja wiedzą w zakresie pozycjonowania stron w Google .Pewnie czesto zastanawialiscie się jak to się dzieje ze ktoś jest w stanie wypozycjonować stronę.Ja przez długi okres czasu kombinowałem jak to sie robi az w koncu dopracowałem to do perfekcji.Od razu ostrzegam ze niejest to metoda łatwa i szybka dlatego tez nalezy uzbroic sie w cierpiliwość (w zaleznosci od słów zajmuje te od 1 miesiaca az do 3miesiecy!!!)mogę tylko zapwenić iz jest to 100 % metoda którą stosują wszystkie firmy zajmujące się profesjonalnym pozycjonowaniem.Do prawidłowego działania jest potrzebny komputer(czym lepszy tym wiecej słów mozna pozycjonować standart to min P4 2.0 oraz neostrada min 128 kb)trzeba sie liczyc z tym iz komputer ten musi chodzić 24 h na dobe oraz przez caly okres pozycjonowania.Mysle że suma która chce za ten skrypt niejest duza w porównaniu do korzysci jakie sie osiaga.


pisownia oryginalna

aukcja również pisana ciurkiem.. crazy.gif

dla mnie jakiś wałek..


--------------------
www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB

kontakt:
GG: 7129
e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com

założyciel webMe.pl - tatuś ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HUBI
post 20.03.2007, 0:20
Post #2





Grupa: uzytkownik
Postów: 379
Wiek: N/N
Tematów: 197
Dołączył: 13-11 06
Nr użytkownika: 2



Po co komu komputer wlaczony caly czas do pozycjonowania? biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DawPi™
post 20.03.2007, 0:29
Post #3


valid cue to your things


Grupa: uzytkownik
Postów: 1173
Wiek: 27
Tematów: 521
Dołączył: 13-11 06
Skąd: Kraków
Nr użytkownika: 1



no dokładnie. po co..
jakieś sugestie?


--------------------
www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB

kontakt:
GG: 7129
e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com

założyciel webMe.pl - tatuś ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
godfather
post 20.03.2007, 17:42
Post #4





Grupa: redaktor
Postów: 478
Wiek: 23
Tematów: 156
Dołączył: 15-11 06
Skąd: Tychy
Nr użytkownika: 25



Szuka takich jak ja biggrin.gif

Nie robiłem tego nigdy, nie znam się na tym itd. Jedyna różnica między mną, a potencjalną ofiarą to ta, że trochę myślę i wiem, że w takich sprawach nie jest potrzebne, aby komp chodził non-stop.

On po prostu szuka jelenia tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DawPi™
post 20.03.2007, 17:55
Post #5


valid cue to your things


Grupa: uzytkownik
Postów: 1173
Wiek: 27
Tematów: 521
Dołączył: 13-11 06
Skąd: Kraków
Nr użytkownika: 1



Ale cena wynosi 500zł. Nie wiem czy by ryzykował bo oszustwa powyżej 250zł w Polsce to już przestępstwo.


--------------------
www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB

kontakt:
GG: 7129
e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com

założyciel webMe.pl - tatuś ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
godfather
post 20.03.2007, 21:49
Post #6





Grupa: redaktor
Postów: 478
Wiek: 23
Tematów: 156
Dołączył: 15-11 06
Skąd: Tychy
Nr użytkownika: 25



Hmm... to albo jest geniuszem, albo jest bardzo głupi blink.gif
Istnieje też opcja, że od razu po aukcji wyprowadza się poza nasze granice. Mało prawdopodobne jest by ktoś się go doszukiwał po całej Europie (USA?).

No nie wiem, bardzo to podejrzanie wygląda. Możliwe również, że przy zakładaniu aukcji zwyczajnie się pomylił i jedno zero w nadmiarze mu wyszło happy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HUBI
post 21.03.2007, 3:53
Post #7





Grupa: uzytkownik
Postów: 379
Wiek: N/N
Tematów: 197
Dołączył: 13-11 06
Nr użytkownika: 2



CYTAT(DawPi @ 19.03.2007, 23:29) *
no dokładnie. po co..
jakieś sugestie?

Pewnie daje jakis program ktory pozniej laczy sie do jakiejs sieci irc tworzac zombinet/botnet i jest wykorzysytywany do roznych celow. To moze byc jakis powod. A przy okazji chce zarobic biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.02.2012 - 20:35

Polecane strony:

mapa forum