![]() ![]() |
19.03.2007, 19:10
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
znalazłem na allegro taką aukcję:
CYTAT Witam.Chce podzielic sie moja wiedzą w zakresie pozycjonowania stron w Google .Pewnie czesto zastanawialiscie się jak to się dzieje ze ktoś jest w stanie wypozycjonować stronę.Ja przez długi okres czasu kombinowałem jak to sie robi az w koncu dopracowałem to do perfekcji.Od razu ostrzegam ze niejest to metoda łatwa i szybka dlatego tez nalezy uzbroic sie w cierpiliwość (w zaleznosci od słów zajmuje te od 1 miesiaca az do 3miesiecy!!!)mogę tylko zapwenić iz jest to 100 % metoda którą stosują wszystkie firmy zajmujące się profesjonalnym pozycjonowaniem.Do prawidłowego działania jest potrzebny komputer(czym lepszy tym wiecej słów mozna pozycjonować standart to min P4 2.0 oraz neostrada min 128 kb)trzeba sie liczyc z tym iz komputer ten musi chodzić 24 h na dobe oraz przez caly okres pozycjonowania.Mysle że suma która chce za ten skrypt niejest duza w porównaniu do korzysci jakie sie osiaga. pisownia oryginalna aukcja również pisana ciurkiem.. dla mnie jakiś wałek.. -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
20.03.2007, 0:20
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 379 Wiek: N/N Tematów: 197 Dołączył: 13-11 06 Nr użytkownika: 2 |
Po co komu komputer wlaczony caly czas do pozycjonowania?
-------------------- |
|
|
|
20.03.2007, 0:29
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
no dokładnie. po co..
jakieś sugestie? -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
20.03.2007, 17:42
|
|
![]() Grupa: redaktor Postów: 478 Wiek: 23 Tematów: 156 Dołączył: 15-11 06 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 25 |
Szuka takich jak ja
Nie robiłem tego nigdy, nie znam się na tym itd. Jedyna różnica między mną, a potencjalną ofiarą to ta, że trochę myślę i wiem, że w takich sprawach nie jest potrzebne, aby komp chodził non-stop. On po prostu szuka jelenia |
|
|
|
20.03.2007, 17:55
|
|
Ale cena wynosi 500zł. Nie wiem czy by ryzykował bo oszustwa powyżej 250zł w Polsce to już przestępstwo.
-------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
|
|
|
20.03.2007, 21:49
|
|
![]() Grupa: redaktor Postów: 478 Wiek: 23 Tematów: 156 Dołączył: 15-11 06 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 25 |
Hmm... to albo jest geniuszem, albo jest bardzo głupi
Istnieje też opcja, że od razu po aukcji wyprowadza się poza nasze granice. Mało prawdopodobne jest by ktoś się go doszukiwał po całej Europie (USA?). No nie wiem, bardzo to podejrzanie wygląda. Możliwe również, że przy zakładaniu aukcji zwyczajnie się pomylił i jedno zero w nadmiarze mu wyszło |
|
|
|
21.03.2007, 3:53
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 379 Wiek: N/N Tematów: 197 Dołączył: 13-11 06 Nr użytkownika: 2 |
no dokładnie. po co.. jakieś sugestie? Pewnie daje jakis program ktory pozniej laczy sie do jakiejs sieci irc tworzac zombinet/botnet i jest wykorzysytywany do roznych celow. To moze byc jakis powod. A przy okazji chce zarobic -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.02.2012 - 20:35 |