Powód zamknięcia (DawPi™ 10-04-2007): święta święta i po świętach.. |
![]() ![]() |
21.12.2006, 15:35
|
|
![]() Grupa: redaktor Postów: 478 Wiek: 23 Tematów: 156 Dołączył: 15-11 06 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 25 |
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! chciałem Wam życzyć w ten świąteczny okres smacznego karpia wesołego jajka mokrego poniedziałku dużego indyka zaskakujących prezentów i śniegu pół metra a typowo internetowo braku virusów szybkiego łącza i systemu lepszego niż winda dodatkowo dla naszego admina kolejnej okrągłej liczby postów jeszcze w tym roku I ponad to wszystko udanego sylwestra z tygodniowym powrotem do domu Życzenia składam tak w imieniu swoim jak i ekipy moderatorskiej
(która mam nadzięje dopisze się tutaj |
|
|
|
21.12.2006, 20:52
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Bardzo dziękuję za życzenia
A ja Wam co życzyć mogę? Spokojnych Świąt, byście spędzili je w rodzinnej atmosferze, niczym nie zmąconej.
By Wasz sylwester był szczególnie wyjątkowy. Z ciut krótszym powrotem to 5 dniowym Odpoczywajcie i piszcie dużo na forum -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
22.12.2006, 12:11
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 379 Wiek: N/N Tematów: 197 Dołączył: 13-11 06 Nr użytkownika: 2 |
Dobra ja juz nie bede sie wybijal kolorkami i jak reszta moderacji zyczyla Wam czegos to ja zycze tego samego oraz tego co chcecie
-------------------- |
|
|
|
22.12.2006, 22:19
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 26 Wiek: 27 Tematów: 7 Dołączył: 3-12 06 Skąd: krK Nr użytkownika: 65 |
hihi :D a ja też złożę życzenia :D
Nawet taki ładny znalazłem wierszyk ;) Ida Święta wielkim krokiem,
Pachnie drzewko w Twoim domu. Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem, I życzenia złożysz komuś... Bóg sie rodzi dla nas wszystkich, W stajni płacze tak ukradkiem... Znów odwiedzisz swoich bliskich, I podzielisz sie opłatkiem... Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodza, I niech uśmiech w sercu gości... ![]() |
|
|
|
23.12.2006, 1:59
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 49 Wiek: N/N Tematów: 5 Dołączył: 17-11 06 Nr użytkownika: 33 |
Ja nie mam głowy do życzeń, ale ode mnie macie najszczersze
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
|
|
|
|
24.12.2006, 0:01
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 13 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 10-12 06 Nr użytkownika: 80 |
Również dziękuję i...
Pragnę Złożyć Wam Najserdeczniejsze Życzenia, Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. |
|
|
|
Powód zamknięcia (DawPi™ 10-04-2007): święta święta i po świętach.. |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.02.2012 - 20:26 |